full screen background image

Percheziţii la Consiliul Judeţean Bacău

mascati     Procurorii DNA fac percheziţii, joi dimineaţă, la sediul Consiliului Judeţean Bacău, într-un dosar în care mai mulţi funcţionari ar fi suspectaţi de fapte de corupţie, afirmă surse judiciare citate de Mediafax.

Procurorii facverificări la Consiliul Judeţean Bacău şi la alte două instituţii publice din oraş. Încă 25 de percheziţii domiciliare sunt în desfăşurare pe raza județului.

Consiliul Judeţean Bacău este condus, din 2004, de Dragoş Adrian Benea, lider al filialei judeţene a PSD, şi de vicepreşedinţii Ionel Floroiu, care este şi vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PSD, şi Claudiu Constantin Năstasă (PNL).

Percheziţiile la sediul Consiliului Judeţean Bacău au loc la trei săptămâni de la descinderile făcute de procurorii DNA la Primăria Bacău.

 În acest dosar de corupţie, primarul Romeo Stavarache a fost arestat preventiv pe 1 iulie, fiind cercetat sub control judiciar. De asemenea, instanţa a dispus ca oamenii de afaceri Liviu Cenuşă şi Liviu Goian, vizaţi în acelaşi dosar, să fie cercetaţi tot sub control judiciar.

comments

comments




Leave a Reply

avatar