full screen background image

Arestat după ce a fost cu ţigări de contrabandă ascunse printre lemne

arestat     În baza analizelor realizate şi a datelor şi informaţiilor deţinute la nivelul subunităţii, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus au organizat și desfășurat, marţi, o acțiune punctuală, pentru combaterea faptelor de contrabandă cu țigări de proveniență extracomunitară.

Cu această ocazie, s-a reușit identificarea unui autoturism, condus de Petru B., de 38 de ani, din comuna Brodina, care transporta, la vedere, material lemnos.

În urma verificării interiorului autoturismului, a fost identificat un compartiment special amenajat, în podeaua autoturismului, sub materialul lemnos, în care erau ascunse 179.600 de țigarete, cu banderole fiscale extracomunitare, de provenienţă Ucraina.

Cantitatea de țigarete, în valoare de aproape 90.000 de lei, fost ridicată, în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

Cantitatea de 1,3 metri steri de lemn de foc transportată, fără forme legale de proveninţă, a fost confiscată şi predată la O.S. Marginea, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional şi pentru lipsa ITP a autoturismului.

Petru B. a fost reţinut pe o durată de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, şi introdus în  Arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar