full screen background image

Accident la Plopeni, provocat de un şofer care a fugit de la locul faptei

accident     Marţi seară, în jurul orei 22.21, Poliția orașului Salcea a fost sesizată cu privire la faptul că, la intrarea în localitatea Plopeni, pe DN 29, a avut loc un eveniment rutier în care a fost implicat un autoturism, al cărui conducător  a părăsit locul faptei.

Polițiștii deplasați la faţa locului au identificat, la intrarea în localitatea Plopeni, din sensul de mers Suceava către Botoșani, un autoturism, care, într-o curbă la dreapta, a părăsit partea carosabilă, a intrat în impact cu gardul metalic ce împrejmuiește locuința unui localnic, distrugându-l pe o distanță de aproximativ 12 metri.

Autoturismul a suferit avarii, acesta fiind distrus în proporție de 40%.

Din verificări, polițiștii au stabilit faptul că de aproximativ cinci ani, autoturismul se afla în posesia unui bărbat din municipiul Suceava, care, în cursul zilei de ieri, l-a vândut unui tânăr, din oraşul Salcea.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier, a identificării conducătorului auto și a luării măsurilor ce se impun față de acesta.

comments

comments




Leave a Reply

avatar