full screen background image

2 tineri prinşi după ce au furat panouri de pe un şantier, pentru a le duce la fier vechi

fier-vechi     Ieri, în jurul orei 11.00, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de 2 angajați ai unei societăţi comerciale din Iași, despre faptul că, în timp ce se deplasau prin satul Sf. Ilie, la șantierul de construcție a variantei ocolitoare a municipiului Suceava, pentru verificarea stării lucrărilor executate, s-au întâlnit cu Ioan C., de 19 ani, localnic, și Florin T., de 18 ani, din judeţul Hunedoara, fără forme legale în comuna Bosanci, care se deplasau cu un atelaj hipo în coșul căruia aveau două panouri metalice de susținere (podine) și doi suporți confecționați din profile metalice și tablă (console) sustrase din zona șantierului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că ieri, în jurul orei 09.00, suspecții au cărat cu atelajul hipo gunoi de grajd pe un teren agricol din zona, după care au sustras cele două podine și cei doi suporți de sub podul de traversare a DC 72 (Sf. Ilie – Trei Movile), cu intenția de a le valorifica la un centru de colectare a fierului vechi.

Făptuitorii au fost conduși la sediul poliției și audiați, ocazie cu care au recunoscut și regretat fapta comisă, urmând să fie cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Prejudiciul, în valoare de 500 de lei, a fost recuperat în totalitate.

comments

comments




Leave a Reply

avatar