full screen background image

Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu mediul de afaceri din Botoșani

Județul Botoșani trebuie să se dezvolte, nu să fie zonă defavorizată, a declarat, joi, la Botoșani, premierul Marcel Ciolacu.

Liderul PSD avut o întâlnire cu peste 100 de oameni de afaceri din județul Botoșani, dar și cu social democrați botoșăneni, întâlnire în care a prezentat planul fiscal care trebuie implementat în următorii 7 ani, dar și reformele necesare pentru performanța în zona publică.

Timp de o oră, el a vorbit despre învățământul dual, autostrada A7, conectarea județului Botoșani la autostrada Moldovei, cota unică de impozitare, TVA-ul și accesul mediului de afaceri la fonduri europene.
Oficialul a fost însoțit de ministrul Fondurilor Europene, Adrian Câciu și de Gheorghe Șoldan, noul președinte al CJ Suceava.

Marcel Ciolacu a fost așteptat de Doina Federovici, președintele PSD Botoșani,  primarul Cosmin Andrei, viceprimarul Bogdan Buhăianu, subprefecții județului, directori de instituții, deputatul Dan Șlincu, dar și de candidații sociali democrați la alegerile Parlamentare.

Candidatul PSD la președinția României a adus în discuție proiectele mari de dezvoltare a țării și, implicit, a județului Botoșani, avantajat de poziția geografică și geostrategică în contextul conflictului din Ucraina, și nu numai.

comments

comments