full screen background image

Eugenia Nicolae: „Mă țin de treabă. Am lansat remixul piesei cu care m-am prezentat la Eurovizion”

Eugenia Nicolae a ajuns cunoscută publicului român datorită felului creativ prin care îmbină folclorul cu muzica pop. Vocea sa inconfundabilă, care transmite emoție este dublată de talentul pentru compoziție. Artist complex, Eugenia este cea care își compune propriile piese. Anul trecut a lansat nu mai puțin de 6 piese, dintre care menționăm „Inima n-o mai răbda”, piesă cu care a cucerit inimile oamenilor și piesa „Lie”, alături de Puya.

Într-un singur an, a colaborat cu o mulțime de artiști proeminenți din industria muzicală de la noi, precum Randi, Puya, Cazanoi Brothers. De asemenea, a compus o piesă pentru Theo Rose. LIE feat. Puya: https://youtu.be/_2HaThOjfUY
Inima n-o mai rabda: https://youtu.be/d51Te8E9u4U

Artista trăiește și respiră muzică, iar pentru anul acesta a pregătit o mulțime de piese noi compuse și interpretate de ea. A început anul 2022 în forță, calificându-se la Selecția
Națională Eurovision 2022 cu piesa „Doina”, compusă de către artistă alături de Liviu Tănăsoiu, Anatolie Cazanoi și Cezar Cazanoi.

Acum a lansat și remixul piesei, iar protagonistul videoclipului este Aris, tânărul dansator care la doar 11 ani a cucerit întreaga țară în finala emisiunii Românii au talent.
https://www.youtube.com/watch?v=hAg19-UFDiQ

Remixul este realizat de RIME, care este și producătorul proiectului Eugenia Nicolae.

Artista a fost live la Viva Flash și a vorbit despre proiectele sale muzicale.

 

comments

comments