full screen background image

Două accidente în Suceava provocate de un şofer din Şcheia, care conducea cu o alcoolemie de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat

În cursul serii de joi, la ora 20.16, în timp ce conducea autoturismul, pe str. Viitorului, din municipiul Suceava, la intersecţia cu str. Slătioara, un bărbat, de 39 de ani, din comuna Şcheia, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Suceava, intrând în coliziune cu acesta.

Pe timpul cercetărilor, la faţa locului s-a prezentat un alt localnic, de 39 de ani, care a declarat faptul că autoturismul său, staționat pe str. Gavril Tudoraş din localitate, a fost acroșat de autoturismul condus de bărbatul din comuna Șcheia, care a plecat de la faţa locului.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto vinovat de producerea evenimentelor a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar