full screen background image

Caroseria unei maşini, furată dintr-un garaj din Rădăuţi

Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată, marţi, de un tânăr, de 27 de ani, din comuna Horodnic de Jos, despre faptul că, în perioada ianuarie – iunie 2016, persoane necunoscute i-au sustras caroseria autoturismului aflat într-un garaj din municipiul Rădăuți.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de pază și alarmare și de faptul că imobilul, aparținând unei rude a victimei în care se află garajul, nu este locuit, în perioada ianuarie-iunie 2016, persoane necunoscute au sustras caroseria autoturismului, pe care, după ce au dezmembrat-o, au vândut unele componente auto.

Cu ocazia cercetării locului faptei, polițiștii nu au identificat urme de forțare a ușii garajului, aceasta fiind găsită în poziția închis asigurat, iar victima, deși a constatat furtul la 29 iunie 2016, nu a sesizat poliția.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de poliţiştii în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului, estimat la circa 3.000 de lei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar