full screen background image

Încă nu a fost reluată alimentarea cu gaze în Câmpulung Moldovenesc

1     Până în acest moment, furnizarea gazelor naturale nu a fost reluată în municipiul Câmpulung Moldovenesc, după avaria apărută luni la sistemul de transport.

Au fost suplimentate echipele de intervenţie ale SC TRANSGAZ Mediaş, iar începând cu ora 6.00, se intervine cu o instalaţie de producere abur de înaltă presiune pentru deblocarea conductei.

În situaţia în care, prin acest procedeu tehnic nu se reuşeşte deblocarea conductei, se are în vedere realizarea unui baypass suprateran pe lungimea conductei ce subtraversează pârâul Izvorul Alb.

Termenul de execuţie al acestei variante este de aproximativ 10 ore.

Asupra situaţiei create la nivelul municipiului Câmpulung Moldovenesc, prefectul judeţului, Constantin Harasim, a informat permanent atât pe ministrul afacerilor interne, Petre Tobă, cât şi pe ministrul energiei, Victor Vlad Grigorescu.

La nivelul municipiului Câmpulung Moldovenesc, în ultimile 12 ore s-a înregistrat o dublare a consumului de energie electrică, dar care nu a creat probleme tehnice în asigurarea continuităţii furnizării acestui serviciu.

În această perioadă, nu au fost înregistrate alte evenimente deosebite.

Începând de marţi seară, Colegiul Militar Naţional “Ştefan cel Mare” s-a aprovizionat cu CLU şi a fost pornită centrala proprie ce funcţionează pe acest tip de combustibil.

comments

comments