full screen background image

Bărbat din Vama reţinut pentru ultraj, în urma unei urmăriri în trafic

arestat     Marţi, la ora 14.00, având de executat un mandat de aducere pe numele unui bărbat, de 35 de ani, din comuna Vama, cercetat pentru comiterea infracţiunii de ultraj, un echipaj din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama a observat, în apropierea locuinţei acestuia, autoturismul la volanul căruia se afla persoana căutată.

Bărbatul, la vederea autospecialei de poliție, a demarat în trombă, motiv pentru care s-a trecut la urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

La intrarea în satul Vama, bărbatul a frânat brusc, probabil cu intenţia de a părăsi autoturismul, fiind blocat în trafic, după care persoana căutată a fost imobilizată de polițiști.

Întrucât, în urma operaţiunii de blocare în trafic, bărbatul acuza dureri la umăr, acesta a fost transportat cu ambulanța, sub escortă, la spital, fără a necsita intevenţie medicală sau internare.

Ulterior, bărbatul a  fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, fiind audiat într-un dosar de ultraj, dispunându-se reţinerea lui pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

comments

comments