full screen background image

3 tineri din Adâncata arestaţi, după ce au tâlhărit un sucevean

DAN IOAN PARVAN - ARESTAT PREVENTIV - TIMISOARA     Secţia 8 Poliţie Rurală Adâncata a fost sesizată, luni, în jurul orei 10.00, de un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Suceava despre faptul că, în seara zilei de duminică, a fost victima unei tâlhării comise pe raza comunei Adâncata.

Victima a prezentat și un certificat medico-legal, pentru 2-4 zile de îngrijiri medicale.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, pe 13 decembrie, în jurul orei 19.00, o femeie din comuna Adâncata a chemat la domiciliul său un bărbat, cu autoturismul taxi, pentru a se deplasa pe raza comunei Mitocu Dragomirnei.

În autoturism se afla și tânărul de 22 de ani.

După ce au ajuns la imobilul unde au fost solicitați, sub pretextul unei datorii, tânărul de 22 de ani, a fost agresat de trei tineri, doi de 18 ani şi unul de 23 de ani, toţi din comuna Adâncata, care se aflau în fața locuinței femeii.

Unul dintre tinerii de 18 ani l-a deposedat de un ceas şi de suma de 100 de lei, după care au plecat.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, autorii au fost identificați și conduși la sediul de poliție, în cauză fiind întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cei trei autori au fost reţinuţi şi încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca marţi să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

comments

comments