full screen background image

Peste 70 de amenzi de pietoni amendaţi, după 3 zile de controale ale Poliţiei Rutiere

treceredepietoni     În perioada 11 – 13 decembrie, Serviciul Rutier Suceava, împreună cu formaţiunile de profil din teritoriu, sprijiniți de poliţişti de ordine publică cu atribuțiuni pe linie rutieră, a organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia disciplinizării pietonilor şi a celor ce nu acordă prioritate la trecerile pentru pietoni.

Astfel, au fost constatate 4 infracțiuni rutiere şi aplicate 181 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 44.425 de lei, din care 71 pentru abateri ale pietonilor.

Au fost, de asemenea, reţinute 20 de permise de conducere, din care 9 pentru
neacordare de prioritate pietonilor, şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare

Un bărbat de 57 de ani, din comuna Dărmănești, a condus autoturismul, pe strada Petru Rareş din municipiul Suceava, şi nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea drumului public, pe trecerea de pietoni. A fost sancţionat contravenţional şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării, pentru 30 de zile.

O femeie de 43 de ani, din județul Neamț, a condus autoturismul, pe strada 2 Grăniceri din municipiul Fălticeni, şi nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată corespunzător, cu indicator şi marcaj. A fost sancţionată contravenţional şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării, pentru 30 de zile.

comments

comments