full screen background image

Proiectul “Fii în pas cu tehnologia”, în Neamț

Camera de Comerț și Industrie Neamț implementează proiectul “Fii în pas cu tehnologia”, cofinanțat prin Programul Educație și Ocupare.

Proiectul vizează promovarea învățării pe tot parcursul vieții, în special prin oportunități flexibile de actualizare a competențelor și de recalificare, ținând seama de competențele antreprenoriale și digitale.

Proiectul are o valoare totală de aproape 5 milioane de lei și se va desfășura până în august 2026.

Obiectivul general constă în creșterea numărului de participanți la programe integrate de consiliere și formare profesională prin implicarea unui număr de minim 602 persoane cu vârste între 18 și 65 ani, care sunt angajați cu contract individual de muncă, inclusiv persoane care ocupă poziții de management.

Cea mai importantă activitate a proiectului constă în organizarea cursurilor gratuite de calificare – instalator pentru sisteme fotovoltaice solare, confecționer montator tâmplărie cu vitraj izolant, agent de securitate, montator instalații solare, precum și a cursurilor de inițiere și perfecționare – responsabil cu protecția datelor cu caracter personal, inspector în domeniul securității și sănătății în muncă, referent resurse umane și specialist în managementul deșeurilor.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/09/12/bilete-de-tratament-balnear-pentru-pensionari/

comments

comments