full screen background image

Două persoane rănite, în urma unui accident în lanţ produs în apropiere de Dărmăneşti

În cursul serii de luni, la ora 19.35, în timp ce conducea autoturismul înmatriculat în străinătate, cu volan pe partea dreaptă, pe DN 2, în afara localităţii Dărmănești, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Iaslovăţ, s-a angajat în efectuarea manevrei de depăşire, într-o zonă unde aceasta este interzisă prin marcaje şi indicatoare rutiere.

În acel moment, a observat din sens opus un autovehicul și a virat dreapta pentru a reintra pe banda de circulaţie, dar a acroşat lateral autoturismul condus în același sens, de un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Rădăuţi.

După impact, autoturismul condus de tânăr a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de un bărbat, de 47 de ani, din municipiul Rădăuţi.

Din accident, a rezultat rănirea unei femei, de 45 de ani, din municipiul Rădăuţi, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 47 de ani, şi rănirea ușoară a unui tânăr, de 18 ani, din comuna Iaslovăţ, pasager în autoturismul condus de tânărul de 20 de ani, care a refuzat să fie transportat la spital.

Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean, unde i s-a pus diagnosticul “TRAUMATISM COLOANĂ CERVICALĂ PRIN ACCIDENT RUTIER, TRAUMATISM TORACO-ABDOMINAL, TRAUMATISM UMĂR DREPT, ŞOLD STÂNG, FRACTURĂ CLAVICULĂ DREAPTĂ ŞI FRACTURĂ STERN”.

Conducătorii celor trei autoturisme au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar