full screen background image

Avocatul Poporului, la Piatra Neamț, pe 14 mai

Reprezentanții instituției Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Bacău se vor deplasa, marţi, 14 mai, în municipiul Piatra Neamț pentru a acorda audiențe cetățenilor și pentru a primi petiții.

Activitatea se va desfășura între orele 9 – 12, la sediul Consiliului Județean Neamț, unde un spațiu adecvat va fi pus la dispoziție în acest sens.

Cetățenii pot solicita sprijinul instituției Avocatul Poporului în mod gratuit, fără perceperea de taxe.

Pentru operativitate, persoanele interesate sunt rugate să prezinte o cerere din care să rezulte, pe scurt, problemele cu care se confruntă, precum și documente justificative, în copie.

Nu fac obiectul activității instituției Avocatul Poporului actele autorității judecătorești – adică dosare aflate pe rolul instanțelor de judecată sau sentințe pronunțate în aceste dosare.

Înscrierea pentru audiențe se poate face la numărul de telefon al Biroului Teritorial Bacău din cadrul instituției Avocatul Poporului: 0234-572472.

De asemenea, cererile pot fi transmise prin poștă la adresa biroului din municipiul Bacău, str. Nicolae Bălcescu nr. 5, sau prin e-mail la adresa avpbacau@avp.ro.

Programul de audiențe la sediul din municipiul Bacău este următorul: luni și miercuri între orele 10:00 și 14:00, marți și joi între orele 12:00 și 16:00.

Avocatul Poporului reamintește că este o autoritate publică autonomă și independentă și are drept scop apărarea drepturilor și libertăților persoanelor fizice în raporturile acestora cu autoritățile publice.

 

 

comments

comments