full screen background image

Salubris Iași închiriază utilaje

Societatea Salubris S.A. din Iași închiriază utilaje pentru a fi folosite la Depozitul Ecologic Țuțora, pentru gestionarea gunoiului.

Firmele pot să pună mâna pe un contract cu o valoare de peste 260.000 de euro.

Astfel, firma de salubritatea din Iași a lansat o nouă licitație pe SEAP, în care dorește închirierea unor buldozere și basculante pentru activitatea sa.
Termenul pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este până la data de 16 februarie 2024.

Durata contractului de prestare servicii este de 12 luni de la semnare, iar furnizorii trebuie să respecte anumite condiții pentru a onora înțelegerea.

„Vehiculele, utilajele și camioanele se vor închiria cu personal și carburant asigurat de către prestator. Prestatorul va asigura toate cheltuielile aferente funcționării în condiții optime a vehiculelor, utilajelor, camioanelor. Utilajele, camioanele și vehiculele trebuie să fie în stare tehnică corespunzătoare, să aibă combustibil necesar unei funcționări normale de minimum 8 ore pe zi. Utilajele, vehiculele și camioanele, precum și personalul aferent nu trebuie să părăsească zona de lucru fără înștiințarea și acordul prealabil al autorității contractante”, se arată în caietul de sarcini.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/01/23/prezentarea-noului-terminal-de-la-aeroportul-iasi/

comments

comments