full screen background image

Prezentarea noului terminal de la Aeroportul Iaşi

Astăzi, 23 ianuarie 2024, a avut loc evenimentul de prezentare a noului terminal T4 de la Aeroportul Internaţional Iaşi.

Cu această ocazie, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a anunţat data la care T4 va deveni operaţional.

Din informaţiile oferite de autorităţi, noul terminal va fi funcţional odată cu intrarea României în Schengen, pe 31 martie 2024.

Totodată, preşedintele Consiliului Judeţean a menţionat că noul terminal este, cu adevărat, un nou aeroport al Iaşului, fiind de 10 ori mai mare decât T3.

“În momentul de faţă, cred că şansa la dezvoltare a acestei naţiuni este şi acest aeroport internaţional. În acest proiect s-au investit 100 de milioane de euro şi a fost construit în doar doi ani de zile. Până când vom avea autostrăzile, aeroportul rămâne prima noastră autostradă. Nu mai există acea diferenţă faţă de aeroporturile din Europa. Aeroportul va aduce dezvoltare în întreaga regiune a Moldovei. Vom vedea schimbări majore la Iaşi în următorii ani.”, a spus Alexe.

comments

comments