full screen background image

Drifturi pe zăpadă! Zeci de șoferi amendați de polițiști

*Aproape 20 de permise de conducere reținute de polițiști, în urma controalelor in trafic*

În ultimele 48 de ore, polițiștii botoșăneni au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Forțele de ordine au intevenit la 162 de evenimente, 154 dintre acestea fiind sesizate prin apel la 112.

În urma activităților desfășurate, pe raza întregului județ, au fost aplicate 234 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 100.000
de lei și au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 18 permise de conducere.

* * *

Totodată, au fost organizate 11 acțiuni punctuale, în sistem integrat cu jandarmii și polițiștii de frontieră, atât în zona locurilor publice, cât și în cele în care se formează aglomerări de persoane. S-a acționat și pe arterele rutiere pentru prevenirea accidentelor de circulație și siguranța participanților la trafic, fiind depistati mai mulți conducători auto care nu dețineau permis de conducere.

Exemplu:

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.3 Hlipiceni au oprit pentru control, pe drumul public, din comuna Albești, un autoturism condus de un tânăr, de 27 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule .

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

comments

comments