full screen background image

Cupa “Ovidiu Larionescu” la handbal, la Putna

În Sala de sport din comuna Putna a avut loc vineri, 29 decembrie, Cupa “Ovidiu Larionescu” la handbal sau “Întâlnirea dintre generații”, așa cum a fost denumită de organizatori.

Evenimentul a debutat cu partida dintre actuala echipă a team al Colegiului Național “Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, condusă de pe margine de prof. Corvin Bejenariu și o echipă a absolvenților din perioada 2016-2023, coordonată de prof. Sandu Zubaș.

La capătul celor 60 de minute, formația absolvenților s-a impus cu 37-36 (18-20).

Partida veteranilor a oferit echilibru pe tabelă, spectacol sportiv, fairplay desăvârșit, ambiții în teren, dar și gesturi tehnice demne de handbalul de performanță.

La final „albii” și „roșii” au terminat la egalitate, scor 41-41, cele două formații, coordonate de pe margine de către prof. Ioan Crețu și Ion Turliuc, fiind aplaudate în repetate rânduri de către publicul spectator.

La ediția din acest an a participat și Adrian Chiruț, fostul jucător și antrenor al Clubului Sportiv Universitatea din Suceava, care i-a avut alături și pe cei doi băieți ai săi, aceștia dovedind pe parchetul sălii din Putna că moștenesc talentul tatălui lor.

Evenimentul a avut parte și de un recitalul de muzică folk susținut de Cezar Ghioca, regizor artistic la Teatrul “Constantin Tănase”.

Organizatorii turneului, Corvin Bejinariu, Florin Cherniciuc și Dragoș Acsani, au ținut să mulțumească autorităților locale din Putna și tuturor celor care au ajutat la organizarea evenimentului.

La finalul meciurilor fiecare participant a primit câte o diplomă din partea organizatorilor.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2023/12/27/memorialul-gheorghe-vicol-la-futsal-la-volovat/

comments

comments