full screen background image

Primarul comunei Marginea a trecut la PNL

Primarul comunei Marginea, Gheorghe Lazăr, aflat la primul său mandat a anunţat trecerea la PNL.

Lazăr a câştigat alegerile candidând pe lista PMP.

El a declarat că, având în vedere ultimele evoluţii ale PMP şi alianţa pe care a hotărât să o facă pentru viitoarele alegeri, s-a sfatuit cu o bună parte din electoratul din localitatea Marginea care l-a votat, şi că a optat ca, pentru viitoarele alegeri locale pentru functia de primar, sa se alăture echipei PNL.

“PNL este partidul ai cărui reprezentanţi au fost alaturi de mine, m-au sprijinit şi au sprijinit efectiv toate proiectele comunei Marginea. Localitatea noastră are cele mai mari proiecte demarate în ultimii 30 ani şi mă refer aici în special la marile proiecte de apă-canal şi gaze naturale, urmate de proiecte de infrastructură (poduri şi drumuri), energie electrică, precum şi de modernizare a şcolilor. Toate proiectele pe care am reuşit să le implementez la nivelul localităţii le-am realizat alături de echipa din primărie, cu sprijinul consilierilor locali şi cu sprijinul Consiliului Judeţean.”, a explicat primarul.

“Cunosc bine programul de dezvoltare al judeţului Suceava susţinut de administraţia publică liberală judeţeană şi mă regăsesc în totalitate în aceste proiecte de dezvoltare a localităţii noastre.”, a continuat Lazăr.

El i-a asigurat pe locuitorii localităţii Marginea că rămâne ataşat valorilor pe care le-a susţinut în faţa lor şi în 2020, dar într-o echipă puternică, foarte bine organizată, aşa cum este echipa liberală, va putea şi mai bine performa pentru interesul localităţii Marginea.

“Este o responsabilitate mare şi sunt conştient de importanţa deciziei pe care am luat-o în interesul cetăţenilor localităţii. Contez foarte mult şi pe sprijinul consătenilor pentru a dezvolta împreună o comună prosperă şi atractivă. Rugămintea e sa rămâneţi alături de noi pe drumul pe care am pornit, pentru un viitor mai bun.”, a încheiat primarul comunei Marginea, Gheorghe Lazăr.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2023/12/16/proiectul-districtual-educatie-pentru-noua-generatie-la-falticeni/

comments

comments