full screen background image

Evenimente sportive caritabile în judeţ

Direcția Județeană de Sport Neamţ aduce anunță evenimentul sportiv cu caracter caritabil “Sport cu… jucării pentru copii”, care va avea loc atât la Piatra Neamț, cât și la Roman.

Anul acesta, evenimentul și-a extins sfera, trecând de la “Fotbal cu… Jucării pentru copii” la “Sport cu… jucării pentru copii”, includând și un meci de handbal în program.

În Piatra Neamț, manifestarea va avea loc vineri, 15 decembrie 2023, în Sala “Ceahlăul”.

Partida de handbal dintre echipele de seniori ale Handbal Club Feminin și HC Pietricica Neamț va începe la ora 17:30, urmată, la ora 18:30, de un meci de fotbal între Futsal Ceahlăul Piatra Neamț și CSM Ceahlăul Piatra Neamț.

Cluburile participante și comunitatea se unesc pentru a oferi copiilor defavorizați un Crăciun special plin de bucurie și cadouri.

Momentul culminant va fi reprezentat de tradiționalul moment în care spectatorii aruncă jucării de pluș pe teren la primul gol marcat sau la finalul partidei, dacă nu se marchează.

Gheorghe Paisa, directorul executiv al DJS Neamț, a declarat: “Privim cu încredere spre eveniment și mulțumim cluburilor care au răspuns afirmativ, pentru că au înțeles că este un moment festiv prin care sportul vine în sprijinul unor copii defavorizați.”

Sâmbătă, 16 decembrie 2023, același eveniment caritabil va avea loc și în Sala Sporturilor din Roman, cu un meci de fotbal între CSM Roman și Laminorul Roman, urmat de festivitatea de premiere a turneului “Cupa Real Roman”.

Această inițiativă caritabilă încurajează spectatorii să aducă jucării și alte cadouri, care vor fi colectate și donate copiilor de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă “Alexandru Roșca” din Piatra Neamț.

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2023/12/11/cadastru-gratuit-pentru-cetatenii-din-tarcau/

 

comments

comments