full screen background image

De Crăciun, dăruiește o șansă la viață!

Luna decembrie este perioada din an care, prin însemnătatea sa, face ca bucuria de a dărui să  capete valențe aparte.

      Astfel, în perioada 7 – 8 decembrie 2023, Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a desfășurat Proiectul educațional „De Crăciun, dăruiește o șansă la viață!’’

     Inspectorii școlari, împreună cu colegii din unitățile de învățământ din județ, s-au mobilizat pentru a fi un exemplu pentru toți cei care doresc să-și ajute semenii și pentru a crește gradul de informare și conștientizare a importanței donării de sânge. Această activitate voluntară și umanitară, de donare de sânge, a strâns, la Botoșani, un număr  de 107 cadre didactice care, pe parcursul a două zile, au donat sânge.

     ,,A fost un maraton al donatorului pentru ca, în final, toți cei care au participat la acest proiect, să știe că nobilul gest pe care l-au făcut, contează. Susțin, în permanență, astfel de acțiuni, prin care  sprijinim  și încurajăm botoșănenii să  contribuie la salvarea a numeroase vieți. Donarea de sânge face diferența între viață și moarte!’’, a transmis  Bogdan Gheorghe SURUCIUC, inspector școlar general al Inspectoratului  Școlar Județean Botoșani.

comments

comments