full screen background image

Alternativ Quartet vine la Palatul Culturii Iași

Începutul lunii decembrie aduce primele concerte din turneul de lansare al noilor albume Alternativ Quartet — Deocamdată suntem / Departe de solstițiu. După cel de pe 5 decembrie de la Muzeul Național de Artă al României din București, trupa ajunge pe 8 decembrie la Palatul Culturii din Iași și continuă pe 14 decembrie la Casa Tranzit din Cluj-Napoca.

“După lungi pregătiri, ne bucurăm să anunțăm primele concerte de lansare ale noilor albume Alternativ Quartet — Deocamdată suntem / Departe de solstițiu. Avem plăcerea și privilegiul de a ne putea întâlni în trei locații speciale, fiecare cu un caracter și o istorie remarcabilă, pe care le-am ales pentru a putea prezenta cum se cuvine aceste albume și acest show, la care am lucrat mai mulți ani de zile. Așa că invităm spectatorii să ne fie alături în acest moment unic, în care ne permitem să reflectăm asupra unui fapt atât de simplu dar adesea uitat: faptul că Deocamdată suntem.”

În cadrul concertelor din turneu, vor fi disponibile viniluri cu noile albume, o carte de fotografie produsă în colaborare cu fotograful italian Matteo Scarpa și merchandise creat în colaborare cu Andreea Ilisăi.

Câteva cuvinte de la Marcel Hosu, solistul formației, înainte de întâlnirea cu publicul ieșean:

Vă recomandăm să citiți și:

Despre FILIT- ediția 2023 

TEACH FOR ROMANIA

comments

comments