full screen background image

Oportunitate de finanțare pentru modernizarea microintreprinderilor din mediul urban

400 de milioane de euro așteaptă, de la 15 noiembrie, solicitanți!

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord Est a prezentat, astăzi, la Suceava, la sala “Regatto” de la o mare unitate hotelieră de la intrarea din Suceava dinspre Fălticeni, unitate situată pe bd. Sofia Vicoveanca, posibilitatea de a atrage investiții pentru modernizarea microintreprinderilor din mediul urban.

Au participat zeci de reprezentanți de IMM-uri, asociați sau administratori de mici afaceri, dar și foarte mulți consultanți în atragerea de fonduri europene.

Despre criteriile de eligibilitate, dar și despre posibilitatea de a aplica la un astfel de proiect, de a atrage o asemenea investiție cu bani europeni, a vorbit Ramona Apreutesei din partea ADR Nord Est:

“Este primul apel pe componenta competitivitate.

Fondurile disponibile sunt de peste 400 de milioane de euro. Sperăm că vor fi circa 150 de proiecte. Proiectele pot fi depuse începând cu data de 15 noiembrie și până pe 15 decembrie.”

ADR Nord Est este autoritate de management pentru aceste fonduri.

A fost și o sesiune de întrebări specifice pe grila exactă de finanțare dar și lămuririle necesare venite de la experții autorității de management.

De asemenea a mai fost și un testimonial despre cum îți poate schimba un proiect Regio (POR 2014 – 2020) viața de antreprenor, prezentat de omul de afaceri sucevean Gheorghe Ciubotar.

Seria de evenimente de informare va continua zilele următoare și la Iași.

Relu Gavril – Ursache

 

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2023/10/19/podul-de-la-milisauti-inchis-pentru-reparatii/

comments

comments