full screen background image

Modern Calor începe, luni, furnizarea căldurii

Având în vedere prognoza meteo pentru perioada imediat următoare, respectiv scăderea temperaturilor în special pe timpul nopții, S.C. MODERN CALOR S.A. aduce la cunoștința abonaților săi, că începând de luni, 16 octombrie se va începe furnizarea agentului termic pentru încălzire în locuințele din municipiul Botoșani, cu precizarea că se va furniza căldură la parametrii corelați cu temperaturile exterioare.

“Menționăm că urmărim constant evoluția temperaturilor diurne și nocturne, iar în funcție de evoluția acestora, o să furnizăm căldură cu anumite restricţii.

În acest sens, adresăm, încă o dată, tuturor abonaților și asociaţiilor de proprietari, rugămintea să deschidă vanele de branşament, iar locatarii care încă lucrează la instalaţiile interioare şi au golit apa din instalaţii să-şi finalizeze lucrările şi să permită încărcarea acestora în condiţii de siguranţă, atât pentru ei cât şi pentru vecini.

Reamintim că,potrivit art. 30, alin. (4) din Legea nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termică, debranșarea instalațiilor interioare de încălzire și/sau pentru apă caldă ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire.” transmite conducerea Modern Calor.

Clienții care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire au posibilitatea de a opri încălzirea la nivelul fiecărei scări de bloc.

De asemenea, persoanele care mai figurează cu debite restante, sunt rugate să achite sumele datorate, pentru a evita consecințele neplăcute ale recuperării acestora pe calea executării silite și le invităm, să solicite eșalonarea sumelor și încheierea unor angajamente de plată, pentru a evita cheltuielile cu taxele de executare (20 de lei/ factură restantă) și onorariul executorului (care poate ajunge până la 800 lei).

“Precizăm că dispeceratul S.C. Modern Calor S.A. și echipele de intervenție lucrează pentru soluționarea problemelor din teren, de aceea vă rugăm să sesizați orice nereguli apărute în timpul furnizării încălzirii la numerele de telefon 0231.535.340, 0231.515.159, 0231. 537.100 sau la adresele de email office@moderncalor.ro, relatii.clienti@moderncalor.ro.

Vă mulțumim și sperăm ca în acest nou sezon, prin eforturile depuse în vederea creșterii calității serviciilor pe care le furnizăm, să reușim să aducem confortul în casele dumneavoastră.” mai precizează reprezentanții societății de termoficare.

Vă recomandăm să citiți și:

Modern Calor începe preluarea cererilor de acordare a ajutorului pentru încălzire

comments

comments