full screen background image

Accident mortal în Ilișești

Un grav accident rutier s-a produs miercuri seară, în jurul orei 22:00, pe DN 17, la intrare în localitatea Ilişeşti, dinspre Gura Humorului.
Un autoturism, în care se afla o familie compusă din patru persoane, părinţi şi copii, a lovit în plin o căruţă încărcată cu lemne. Impactul a fost deosebit de violent, în urma acestuia, mama celor doi copii, cu vârste de 1,5 şi 6 ani, rămânând încarcerată.
La faţa locului, s-au deplasat militarii de la Detaşamentul de Pompieri Suceava, cu două autospeciale pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, sprijiniţi de trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Până la sosirea salvatorilor, copilul de 6 ani a fost preluat de o maşină civilă şi transportat la spital, unde a ajuns în stare stabilă.
Pompierii militari au luat măsurile specifice de siguranţă, concomitent cu operaţiunile de extragere a victimei încarcerate. Din nefericire, pentru femeia de 40 de ani nu s-a mai putut decât constata decesul.
Soţul acesteia, în vârstă de 39 de ani, şi cel de-al doilea copil, ambii în stare de conştienţă, au fost preluaţi de echipajul TIM al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care i-a transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului judeţean, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

comments

comments




Leave a Reply

avatar