full screen background image

AUDIO EXCLUSIV – România a câștigat 5 medalii la Campionatele Mondiale de canotaj

România a câștigat 5 medalii – 2 de aur, una de argint și 2 de bronz – la Campionatele Mondiale de canotaj de la Belgrad.

Competiția a scos în evidență valoarea și forma sportivă bună a canotorilor români, mulți dintre ei originari din județe din nordul Moldovei.

Printre surprizele competiție au fost fetele de la 4 vâsle PATRICIA CIREȘ, CRISTINA DRUGĂ, ANDRADA MOROȘANU și EMANUELA CIOTĂU, intervievate de corespondentul VIVA FM, MANUEL COSTACHE.

 

Medaliat cu aur a fost echipajul de dublu vâsle feminin ANCUȚA BODNAR – SIMONA RADIȘ.

O ascultăm pe SIMONA RADIȘ, intervievată de colegul nostru, MANUEL COSTACHE.

 

Tot aur a câștigat și echipajul opt plus unu feminin MAGDALENA RUSU, ROXANA ANGHEL, ADRIANA ADAM, IULIANA BUHUȘ, MĂDĂLINA BEREȘ, MARIA TIVODARIU, IOANA VRÎNCEANU, AMALIA BEREȘ și VICTORIA PRUTEANU.

Corespondentul VIVA FM, MANUEL COSTACHE, a stat de vorbă cu ROXANA ANGHEL.

 

La Campionatele Mondiale de canotaj de la Belgrad, argintul a fost câștigat de echipajul patru rame feminin MĂDĂLINA BEREȘ, MARIA TIVODARIU, MAGDALENA RUSU și AMALIA BEREȘ, iar bronzul de echipajele dublu rame feminin IOANA VRÎNCEANU – ROXANA ANGHEL și dublu vâsle feminin, categorie uşoară MARIANA DUMITRU – IONELA COZMIUC.

IONELA COZMIUC intervievată de corespondentul VIVA FM, MANUEL COSTACHE.

 

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român MIHAI COVALIU a remarcat că obiectivul canotorilor a fost atins, adăugând că de acum urmează pregătirea pentru Jocurile Olimpice de anul viitor.

 

Încântată de rezultatul de la Belgrad a fost și președintele Agenției Naționale pentru Sport, ELISABETA LIPĂ, care a remarcat sprijinul suporterilor români în dialogul cu corespondentul VIVA FM, MANUEL COSTACHE.

 

În urma rezultatelor de la Campionatele Mondiale de canotaj de la Belgrad, România a calificat la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, 11 echipaje, însumând 44 de sportivi.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2023/09/08/impactul-evolutiilor-economice-asupra-afacerilor/

comments

comments