full screen background image

Cucuteni Jazz Fest 2023

Asociaţia Cartel Arte LM, cu sprijinul Consiliului Judeţean Iaşi, organizează între 8 și 10 septembrie 2023, începând cu ora 19, la situl arheologic Cucuteni, a doua ediţie Cucuteni Jazz Fest.

Programul artistic va fi completat de expoziții de cămăși cu altiță, realizate manual de ̆, ateliere și prezentare arme și scuturi tradiționale, ateliere de modelaj în lut (formator Theodora Vulpe), Nirvana Fitness, demonstrații de flow arts, și programe distractive pentru copii, susţinute de Duo Grigoriu.

Festivalul va fi prezentat de jazzologul și apreciatul realizator de emisiuni Florian Lungu și va cuprinde nume din jazzul contemporan românesc, cu o varietate de genuri muzicale, de la Dixieland la jazz-fussion. Cazarea poate fi făcută la corturi, în spațiile special amenajate, sau la pensiunile din apropiere.

Partenerii festivalului sunt Primăria Cucuteni,Complexul Muzeal Național Moldova – Iași, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Primăria Municipiului Iași, Asociația Muzicienilor Independenți, Event by Ioana Gamen, Muzee de la sat, Cafeneaua Chez les Amis, Cafeneaua Colea și Thymecat Recordings.

Programul festivalului poate fi consultat pe paginile de social media Cucuteni Jazz Fest și pe www.cucutenijazzfest.eu.

Pagina evenimentului: https://fb.me/e/2ZTlGAzpe

Vineri, 8 septembrie

Dixit

Graiu

ET Jazzperience

Sâmbătă, 9 septembrie

Pamela.avi

Sozo Proiect (România/Belgia)

Liviu Mărculescu Jazz Unit (România/Marea Britanie/Elveția)

Duminică, 10 septembrie

Academic Jazz Group

Cătălin Milea (Sonoterra Ensemble)

Jazú

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

 

Citește aici mai multe despre expoziția “Cultura Cucuteni: de la artefact la artă“.

comments

comments