full screen background image

Împreună, putem deveni salvatori. Donați sânge!

Acțiunile de donare de sânge au fost reluate, astăzi, când pompierii au organizat campania “Împreună, putem deveni salvatori”.
Tragedia din localitatea Crevedia, județul Dâmbovița, i-a determinat să lanseze un apel către persoanele care nu au probleme de sănătate și îndeplinesc toate condițiile necesare pentru a merge să doneze sânge în zilele următoare, atât pentru pompierii răniți, cât și pentru oamenii care se află pe patul de spital în așteptarea unor transfuzii.

Șapte pompieri au donat sânge în această dimineață, alături de alți botoșăneni care au dorit să se alăture acestei campanii, iar acțiunea va continua și în următoarele zile.
Ținând cont de faptul că în fiecare zi sunt persoane care au nevoie de sânge pentru intervenții chirurgicale, pompierii au dorit ca prin gestul lor umanitar să determine și alți botoșăneni să ia atitudine şi să conştientizeze faptul că o picătură de sânge poate salva viaţa unui om.

Anul acesta, salvatorii botoșăneni au participat la mai multe acțiuni de donare de sânge, însă sunt și salvatori care fac acest gest în mod regulat și trebuie să respecte intervalul minim între donări.
Persoanele interesate se pot prezenta Centrul de Transfuzie Sanguină Botoșani, de luni până vineri, între orele 07:30-12:00.

Vă recomandăm să citiți și:

Luni, fără apă pe Calea Națională

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza