full screen background image

Covor asfaltic pe o stradă de periferie a municipiului Botoșani

Se toarnă covor asfaltic pe strada Vâlcelei, unul din cele 3 tronsoane incluse în proiectul de reabilitare a zonei de periferie a municipiului Botoșani!
După ce au executat lucrări la rigole și au amenajat stratul de binder, constructorii au intervenit astăzi și la stratul de uzură, pe toată lungimea drumului de 360 m.

În paralel se lucrează și pe strada Zimbrului, la partea de rigole și se pregătește terenul pentru asfaltare. Ulterior, șantierul se va muta și pe strada Izvoarelor, anunță reprezentanții Primăriei.

Lucrările au loc în cadrul proiectului „Asfaltarea străzilor Izvoarelor, Vâlcelei și Zimbrului din spatele Cartierului Împărat Traian – Municipiul Botoșani”, depus prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa Prioritară 9, „Sprijinirea regenerării economice și sociale a comunităților defavorizate din mediul urban”.

Vor avea loc lucrări de asfaltare, amenajare trotuare, rigole, podețe, spații verzi, marcaje și indicatoare rutiere.
Obiectivul general al acestui proiect, în valoare de 5,7 milioane de lei, prevede îmbunătățirea infrastructurii rutiere pentru cel puțin trei străzi, contribuind astfel, printre altele, la creșterea calității vieții populației și a coeziunii sociale.

Vă recomandăm să citiți și:

Salonul de Vară la Galeriile de Artă “Ștefan Luchian”

comments

comments