full screen background image

Alexandru Prâsneac, la Festivalul Olimpic al Tineretului European

Federația Româna de Atletism prin Consiliul Federal a aprobat componența delegației de atleți care va lua parte la Festivalul Olimpic al Tineretului European, în perioada 23 – 30 iulie, la Maribor (Slovenia).

În lot a fost selectat şi Alexandru Prâsneac, născut pe 16 martie 2006.

El va concura în proba de 800 de metri plat și în ştafeta de băieți 400 m, 300 m, 200 m și 100 m.

Alexandru Prâsneac este unul dintre celei mai buni atleţi din România la această probă. El a câștigat medalia de aur la Campionatele Naționale de Juniori în 2022 și 2023.

Atletul, pregătit de Cristian Prâsneac, este legitimat la CSM Dorna Vatra-Dornei și CSM Bucureşti.

“Sportivul a fost sprijinit de Comitetul Olimpic și Sportiv Român cu stagiu de pregătire în Piatra Arsă și, după întoarcerea din cantomanent, a primit condiții la Vatra-Dornei. Aș vrea să mulțumesc și sponsorului personal al sportivului – Apa Bucovina. Aş vrea să le mulțumesc şi celor care ne sprijină și prin alte modalităţi, cum ar fi refacerea după antrenamente (saună,bazin) la Sala Sporturilor din Poiana Stampei. Pentru acestă competiție am fost sprijiniți de Admistrația Locală, de conducerea cluburilor CSM Dorna Vatra-Dornei și CSM Bucuresti și de foarte mulți oameni inimoși care iubesc sportul. Am plecat cu gândul de a face o figură cât mai frumoasa și de a reprezenta cu cinste Municipiul Vatra-Dornei”, a declarat Cristian Prâsneac.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2015/05/25/noi-rezultate-de-exceptie-pentru-atletii-din-vatra-dornei/

comments

comments