full screen background image

Noi rezultate de excepţie pentru atleţii din Vatra Dornei

andrei leanca     Sâmbătă, 24 mai, la Zalău, s-a desfăşurat crosul “Tenaris”, unul dintre cele mai mari crosuri din România, organizat de Federaţia Română de Atletism, Asociaţia Judeţeană de Atletism Sălaj şi grupul de firme “Tenaris” România.

Proba de 10 kilometri băieţi a fost câştigată de sportivul dornean Andrei Leancă, care a sosit cu un minut avans faţă de timişoreanul Sorin Mineran.

Următoarea competiţie a lui Andrei lenacă este semimaratonul “Apuseni”, care va loc pe 30 mai, în Munţii Apuseni.

Tot sâmbătă, la Iaşi, s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Copii, etapa pe zona Moldovei.

Mai mulţi mici atleţi de la CSM Dorna s-au calificat pentru faza finală, care va avea loc la Bucureşti, pe 21 şi 22 iunie.

Rezultate deosebite au obţinut Ioana Andrei (300 m), Alexandru Prâsneac (50 m şi 300 m), Florin Maloş (greutate şi aruncarea mingii de oină), Mădălina Molochea (triatlon) – copii 3,  Georgiana Haja (500 m) – copii 2 şi ştafeta 4×100 m băieţi (Cosmin Cojocaru, Ionel Axinte, Sebastian Stoian, Mihai Paşcan) – copii 1.

Referitor la aceste rezultate, antrenorul Cristian Prâsneac, de la CSM Dorna, ne-a declarat: “Sunt mulţumit de cursa lui Andrei, de la Zalău. Este o cursă mai mult de pregătire, prin care noi pregătim mai mult campionatul european de alergare montană, de la Porto-Moniz, Portugalia, din 4 iulie. Despre copii, este o generaţie cu care, încet-încet, încercăm să intram în mare performanţă. Aş vrea să mulţumesc Primariei municipiului Vatra Dornei, pentru sprijinul acordat la aceste două competiţii.”

comments

comments