full screen background image

Școală a viitorul în comuna Miroslava

Realizări importante pentru Școala Gimnazială ,,Constantin Langa” din Miroslava. Conducerea unității de învățământ, împreună cu autoritățile locale, a reușit să atragă fonduri importante pentru modernizarea școlii. Astfel, proiectul ,,Parteneriat pentru școala viitorului”, implementat în noiembrie 2022, a început deja să prindă contur și să atragă investitori. Până în prezent, conducerea unității de învățământ a reușit să achiziționeze cinci table interactive. Astfel, acestea vor ajuta la o mai bună desfășurare a orelor de curs.

În proiectul unității de învățământ s-au implicat mai mulți antreprenori, care au oferit fonduri și sprijinul necesar. Startul inițiativei a avut loc în luna noiembrie a anului 2022 și este considerată, până în prezent, un real succes. Totodată, conducerea unității de învățământ a precizat că vor mai exista și alte întâlniri, cu oamenii din mediul de afaceri, pentru a le prezenta rezultatele obținute până acum.

Au fost realizate și alte investiții importante

Totodată, pe lângă investițiile care provin din mediul de afaceri, Primăria Comunei Miroslava a reușit să atragă alte fonduri importante. Astfel, Școala Gimnazială ,,Constantin Langa” va reuși să ofere elevilor cele mai bune condiții, dotând unitatea de învățământ cu echipamente de ultimă generație. Printre acestea se numără 50 de laptopuri dar și imprimante care vor fi folosite la printarea materialelor didactice. Cu ajutorul acestor investiții, școala din Miroslava tinde să devină o școală modernă, ce oferă cele mai bune condiții elevilor.
Totodată, conducerea școlii luptă și împotriva abandonului școlar și consideră că o școală modernă poate reprezenta un punct de atracție pentru elevi.
Citește și:

comments

comments