full screen background image

Zilele Școlii Populare de Artă Piatra Neamț

Până la sfârșitul acestei luni, Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț organizează Zilele Școlii Populare de Artă Piatra Neamț.

În cadrul manifestărilor, fiecare clasă a Școlii Populare va ieși la rampă cu un spectacol sau vernisaj, în cazul claselor de pictură și grafică.

Publicul va putea urmări evoluția artistică a multor cursanți ai Școlii Populare care au obținut rezultate notabile la competițiile județene, regionale și naționale.

Debutul acestui proiect le aparține astăzi tinerilor actori, care își vor prezenta spectacolele pe scena Teatrului Tineretului.

Pe 16 și 17 iunie, la sala” Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean Neamț vor avea loc spectacolele claselor de dansuri populare și canto traditional.

Vor urma elevii cursurilor de canto muzică ușoară și chitară, după care își vor vernisa lucrările, la Biblioteca Județeană, tinerii pictori și graficieni.

În incinta Ștrandului Municipal, pe 23 iunie, vor susține un spectacol elevii clasei de dansuri populare.

Zilele Școlii Populare de Artă se vor încheia cu recitalul clasei de pian, care se va desfășura la sediul Centrului, pe 30 iunie.

La toate evenimentele intrarea publicului va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

 

comments

comments