full screen background image

Zile și Nopți Studențești la USV

 

În perioada 15-30 mai 2023, a avut loc o manifestare devenită deja tradițională, festivalul ,,Zile și Nopți Studențești”, organizat de Asociația Studenților din Universitatea Suceava. Acest festival oferă studenților o gamă largă de oportunități interesante de socializare și învățare.

În cadrul festivalului, s-au desfășurat atât ateliere, petreceri cât și concursuri destinate studenților. S-au inregistrat un numar mare de participanți, ceea ce arata ca de la an la an creste interesul studentilor pentru festival.

Unele dintre cele mai importante evenimente în această perioadă: Concert de deschidere – Grădina Englezească , Lansarea concursului studențesc de fotografii, O noapte între stele – Observatorul Astronomic , Concurs de șah – Casa de Cultură a Studenților , Seară de povești la foc de tabără – Albia Sucevei, Studenții au talent – Auditorium Joseph Schmidt , Seara Basarabenilor – Story, Petrecere în pijamale cu muzică Disney- Grădina Englezească, Training de Team Management – Sediul Asociațiilor, Ateliere BDMD – Creative Hub, Quiz + Karaoke – Art Rock Cafe.

 

– Codrin-Andrei Pricop

comments

comments