full screen background image

Arcadia Medical Beauty a reafirmat legătura dintre frumusețe și sănătate în cadrul Aesthetic Evolution Gala

Lider în sectorul medical privat din regiunea Moldovei, Arcadia – Spitale și Centre Medicale a organizat un eveniment exclusivist pentru centrul Arcadia Medical Beauty. Aesthetic Evolution Gala a avut ca scop facilitarea interacțiunii dintre echipa medicală, specialiști în domeniul frumuseții și beauty enthusiasts.

Cu servicii medicale integrate de chirurgie estetică, dermatologie, cosmetologie, ginecologie estetică, terapii corporale medicale, imagistică și senologie, medicină regenerativă, nutriție și psihologie integrativă, endocrinologie și diabet, Arcadia Medical Beauty este un concept inovativ, dedicat frumuseții și sănătății.

Aesthetic Evolution Gala, o reafirmare a misiunii Arcadia Medical Beauty

În decorul elegant al grădinii Little Texas, Aesthetic Evolution Gala a reunit peste 200 de invitați, din domenii de activitate variate. Evenimentul a inclus zone de prezentare a tehnologiei disponibile în cadrul centrului Arcadia Medical Beauty, zone de Beauty Talks, în care medicii Arcadia au susținut dialoguri pe teme de interes pentru invitați, cât și zone destinate socializării și interacțiunii relaxate.

„Ideea pe baza căreia am creat Arcadia Medical Beauty este cea a conexiunii universale dintre sănătate și frumusețe, două supra-concepte care interacționează și se condiționează reciproc. Sunt sigură că suntem cu toții de acord cu faptul că frumusețea este legată indisolubil de sănătate, că pentru menținerea și potențarea frumuseții naturale este important să alegem cu atenție cei mai buni specialiști. Pentru că doar ei pot propune un plan personalizat, bazat pe certitudini științifice.” – spune Raluca Fiterman, CEO Arcadia – Spitale și Centre Medicale.

Tehnologii de ultimă generație pentru frumusețe și sănătate

În cadrul galei, invitații au avut ocazia să descopere caracterul inovator al centrului Arcadia Medical Beauty. De asemenea, aceștia au avut ocazia să discute cu medicii și terapeuții Arcadia despre propriile curiozități din domeniul frumuseții și al stării de bine.

Centrul, situat în Iași, pe strada Sărărie 38, este dotat cu aparatură de cea mai înaltă clasă. Pacienții pot accesa ședințe de epilare definitivă cu laserul Primelase HR Excellence, își pot îndepărta tatuajele nedorite sau petele pigmentare de pe suprafața pielii cu ajutorul laserului Lutronic Spectra XT sau pot face proceduri de remodelare corporală sau facială cu ajutorul echipamentului Morpheus8.  

Mai mult, regenerarea pielii este posibilă cu terapia cu Biodermogenesi, ce încurajează producția de colagen, iar tehnologia inovativă EvolveX, pe bază de radiofrecvență bipolară, vacuum și stimulare electromagnetică a mușchilor, favorizează reducerea grăsimii corporale. În cadrul centrului există și tehnologii disponibile în exclusivitate în zona Moldovei, cum ar fi Icoone Laser Med și Emerald Laser.

Construit astfel încât să respecte cele mai înalte standarde în materie de siguranță și profesionalism, Arcadia Medical Beauty își propune să ducă frumusețea și starea de bine la rang de normalitate pentru fiecare pacientă care ajunge în clinică. 

Despre Arcadia – Spitale și Centre Medicale   

Arcadia – Spitale și Centre Medicale este cea mai mare rețea medicală multidisciplinară privată din zona de Nord-Est, fondată pe o structură complexă, în continuă dezvoltare.    

Echipa medicală de elită, tehnologia de ultimă generație, mediul confortabil și dotările premium sunt doar o parte dintre motivele pentru care Arcadia – Spitale și Centre Medicale este lider de sănătate în regiunea Moldovei. 

În prezent, Arcadia numără 7 centre medicale, Spitalul Multidisciplinar, Spitalul de Cardiologie Intervențională, Spitalul de Recuperare Medicală, centrul de frumusețe și sănătate Arcadia Medical Beauty, 3 Centre de Imagistică Medicală și Maternitatea Arcadia.

comments

comments