full screen background image

Unitățile de învățământ preuniversitar din Miroslava vor fi dotate cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale

Reprezentanții Primăriei Comunei Miroslava anunță că unitățile de învățământ preuniversitar din comună vor fi dotate cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale. „Fondurile vor fi asigurate prin intermediul Componentei 15 – Educație din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), cererea de finanțare depusă de primărie fiind în evaluare. Valoarea proiectului este de 1.325.230,37 lei, durata de implementare a acestuia fiind de 17 luni”, se arată într-un comunicat de presă.

Concret, prin intermediul proiectului se dorește dotarea a două laboratoare de informatică, a 28 de săli de clasă cu echipamente digitale pentru organizarea învățării în mediul virtual, a cinci săli de clasă cu mobilier și materiale didactice, a unui laborator de științe cu mobilier și materiale didactice și a două cabinete școlare (cabinete asistență psihopedagogică) cu mobilier și materiale didactice.

comments

comments