full screen background image

Cel mai important eveniment sportiv al verii – Colosseum Tournament

 

Un eveniment recunoscut la nivel mondial, organizat de Colosseum Tournament kickboxing, va avea loc anul acesta pe 30 iunie în șanțul de apărare al Cetății de Scaun.

În data de 28.04.2023, la Cetatea de Scaun din Suceava a avut loc o conferință de presă în care s-au întâlnit mai multe oficialități, organizatori și sportivi din Suceava pentru a anunța mai multe detalii despre evenimentul de pe 30 iunie – gala de kickboxing, ediția 39.

Gabriel Georgescu a afirmat că “veștile sunt din ce în ce mai bune. Lucrăm intens să creăm un eveniment pe măsură, care să se apropie de măreția locului în care ne aflăm. Vreau să-i mulțumesc prietenului meu sucevean Cristi Varasciuc ,ideea de a organiza gala în șanțul de apărare al Cetății de Scaun îi aparține”.

Participanții “evenimentului și sportiv, și cultural”, după cum a menționat Gabriel Georgescu, vor fi introduși în ring de fundalul sonor asigurat de la Filarmonica din Botoșani.

O surpriză spectaculoasă pentru iubitorii sportului este faptul că unicitatea și anvergura evenimentul va fi asigurată prin producția video de Hollywood, unul dintre scenografi filmând renumitele scene ale filmului “Misiune Imposibilă”.

Cristi Varasciuc a adus mulțumiri Primăriei, Consiliului Județean din Suceava și directorul Muzeului Național al Bucovinei, Emil Ursu, care au un aport major în realizarea acestui eveniment.

„La început vreau să mulțumesc public domnului Gabriel Georgescu și maestrului Horea Rădulescu pentru că au ales Suceava pentru evenimentul de magnitudine, care va avea loc pe data de 30 iunie. Se pun în joc două centuri mondiale , iar evenimentul va fi transmis în direct în 80 de țări, pe 4 continente. Suceava și sucevenii meritau un eveniment de un asemenea calibru”, Ovidiu Milici, consilierul personal al primarului Sucevei Ion Lungu, urând succes și sportivilor ce vor participa în competiție.

Horia Rădulescu se ocupă de sportivii ce vor concura pentru cele două centuri mondiale, printre aceștia enumerandu-se Mihai Rusu, Bogdan Floriștean, frații Alex și Liliana Amariței, prezenți la conferința de presă de vineri. S-a anunțat că Liliana va lupta cu campioana Arabiei Saudite, iar oponentul lui Alexandru Amariței va fi prezentat ulterior. Mihai Rusu, care a luptat recent în Franța și Bogdan Floriștean sunt luptători cu un mare nume, ce se vor confrunta cu doi adversari surpriză.

Invitatul de onoare al galei de la Suceava va fi olandezul Semmy Schilt, care este kickboxer, legenda artelor marțiale mixte și fost karateka Ashihara neerlandez, campion Glory Heavyweight Grand Slam și cvadruplu campion K-1 World Grand Prix.

Bătălii cum nu au mai văzut ringurile lumii vor avea loc în șanțul de apărare de la Cetatea de Scaun, difuzate de posturi de televiziune și platforme online pentru ca fiecare iubitor al sportului mare să își susțină luptătorul la cel mai de amploare eveniment din România. Organizatorii promit ca Colosseum Tournament 39 să fie un eveniment unic pentru Suceava și România cu multe surprize pentru participanți și spectatori.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza