full screen background image

Edison Muha, dublu campion european de Qwan Ki Do

Un nou succes internațional pentru sportivul rădăuțean Muha Edison Enrico Eduard, antrenor al Clubului Sportiv CS Hong-Ha Rădăuți, profesor de educație fizică și sport la Școala Gimnazială ,,Dr. Simion și Metzia Hîj” Volovăț.

După locul al doilea la Campionatul Mondial de anul trecut, acum 3 zile (14-15 aprilie 2023) a câștigat de 2 ori LOCUL 1 și titlul de Dublu Campion European la Campionatul European de Qwan Ki Do, ediția a XII-a, desfășurat în orașul Cottbus din Germania.

Rezultatele au fost obținute la categoria Seniori, probele: tehnica individuală Thao Quyen și tehnica cu arme tradiționale vietnameze Co VO Dao (arme rare).

Campionatul a întrunit circa 200 de sportivi din 16 țări.

Nu este pentru prima dată când VO SU Edison Muha a obținut titlul de Campion European, activitatea sa sportivă la nivel internațional începând în anul 2018, când a urcat pentru prima dată pe cea mai înaltă treaptă a podiumului European, odată cu participare sa la Campionatul European de Qwan Ki Do din Gandia, Spania.

“Știm că performanța nu este deloc ușoară și ea vine la pachet cu foarte multă muncă, perseverență, ambiție, control și concentrare, mai ales atunci când “tragi” după tine și o accidentare la picior a cărui recuperare trebuia făcută pe repede-înainte.

Felicitări așadar VO SU Edison Muha Reico Mecmi pentru munca depusă, pentru rezultatele remarcabile, pentru prestația cu adevărat de campion, pentru performanța, implicare și dedicare.

Mulțumim, de-asemenea, Galina Stici și Lincor Trans SRL pentru că ne-ați sprijinit și ne-ați fost de fiecare dată alături! Contează enorm de mult să ai lângă tine oameni implicați și “săritori”, care să-ți fie aproape și să te susțină pe acest drum deloc ușor, dar frumos al performanței!

Mulțumim și membrilor clubului nostru pentru înțelegere și antrenorilor clubului nostru pentru maximă implicare și ajutor în această perioadă de pregătire înainte de Campionat!”, a transmis Clubul Sportiv Hong-Ha Rădăuți.

 

 

Citește și: https://vivafm.ro/2023/04/09/festivalul-magic-al-producatorilor-si-artistilor-locali-la-radauti/

comments

comments