full screen background image

Cele mai tari concerte programate în București în această vară

Cei care iubesc muzica vor avea o vară plină de evenimente de top, în care vor putea lua parte la concerte ale unor artiști consacrați la nivel mondial. Sam Smith, Robbie Williams, GunsN’Roses și Deep Purple vor concerta în capitala României în acest an.

Startul evenimentelor de top se dă pe 3 și 4 iunie, când va avea loc prima ediție a festivalului Summer in The City. Concertul lui Robbie Williams este programat pe 3 iunie, în centrul capitalei, în timp ce pe 4 iunie va concerta și Sam Smith, unul dintre artiștii cu o ascensiune importantă.

Cei care doresc să participe la o singură zi de festival trebuie să plătească un bilet ce pornește de la 369 de lei. Sunt disponibile și bilete la categoria VIP, cu un preț de 1.679 de lei. Pe lângă cei doi artiști amintiți, la Summer in The City vor mai concerta LP, Editors, Calum Scott și Abby Roberts. Lista este deschisă, iar organizatorii vor anunța noi nume în perioada următoare.

Guns N’ Roses concertează în București în luna iulie

Printre cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului este cu siguranță concertul Guns N’ Roses, programat pe 16 iulie pe Arena Națională. A fost o surpriză majoră în momentul în care concertul din București a fost anunțat, în condițiile în care trupa își anunțase calendarul de ceva timp și capitala României nu era prezentă.

Totuși, fanii din țara noastră vor avea ocazia să-i vadă pe viu pe AxlRose, Slash, DuffMcKagan, DizzyReed, Richard Fortus, Frank Ferrer și MelissaReese. Prețul biletelor la concertul Guns N’ Roses pleacă de la 250 de lei. Cele din zona A costa 650 de lei, iar pachetul VIP are un preț de 5.370 de lei.

Guns N’ Roses este una dintre cele mai cunoscute trupe hard rock din istorie, având în spate o istorie de peste 35 de ani. În această perioadă, trupa a lansat 6 albume de studio care le-au adus numeroase premii la galele de specialitate. De mai bine de un deceniu, Guns N’ Roses a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Trupa are milioane de fani în întreaga lume, iar succesul este evidențiat și de faptul că melodiile ei au fost pe coloana sonoră la filme cunoscute ca Body of Lies și Terminator Salvation. GunsandRoses este și un joc video ce poate fi încercat pe Steam, iar melodiile ca SweetChild O’ Mine, Welcome tothe Jungle și ChineseDemocracy au putut fi auzite și în jocuri video, un exemplu fiind Grant Theft Auto: San Andreas.

Melodiile celor de la Guns N’ Roses sunt disponibile și pe coloana sonoră a unui joc de cazino inspirat din activitatea trupei. Slotul online poartă denumirea Guns N’ Roses și a fost dezvoltat de cei de la NetEnt. Are o grafică de excepție, coloana sonoră e la înălțime, iar funcțiile speciale sunt pe cât de multe, pe atât de ofertante.

Deep Purple va concerta pe 9 iulie la Romexpo

Un alt concert rock de top din această vară este cel al trupei Deep Purple. O trupă cu o istorie bogată, care până în prezent are 22 de albume de studio, ce i-au adus numeroase discuri de platină. Înființată în 1968, la Londra, Deep Purple a definit genul heavy metal și are peste 100 de milioane de albume vândute la nivel mondial.

Se anunță așadar un show de excepție la Romexpo alături de băieții care formează din 1972 cea mai gălăgioasă trupă din lume, record ce a fost introdus inclusiv în Guinness Book of World Records. Biletele pleacă de la 299 de lei, în timp ce cele din categoria Premium ajung la 699. Prețurile vor crește pentru cei care doresc să le achiziționeze la intrare.

comments

comments