full screen background image

SOS Asociația Happy: Foarte urgent: 40 de suflete au nevoie de ajutorul nostru!

Era o vorbă “Cine nu are bunici să-și cumpere ” ! Ei bine la Casa Nicolae noi avem bunici pentru toți cei care nu au – așa că dacă vă lipsesc bunicii ….bunicii noștri vă așteaptă cu ochii plini de lacrimi și inima plina de speranță și bucurie pentru că nici ei nu au copii sau nu mai au copii pentru că i-au abandonat, i-au uitat poate, i-au lăsat in voia sortii cum este și cazul bunicii Elena pe care am salvat-o dintr-o casă, de fapt o cocioaba de gheață, atat de frig era si ea degerată…..aflata lângă pădure, undeva prin zona Dorohoiului .”Ești că fata mea tu!”

Ne spune dna Elena cu ochii plini de lacrimi și… “așa mi-i draga copchila matale, ni-s tari dragi copchii ” Ne doare fiecare poveste pe care o aflăm de la cei care ne trec pragul dar ne consolam cu faptul că la Casa Nicolae își gasesc liniștea, au parte de înțelegere, empatie, asistență medicală, hrană și mai ales căldură.

Siguranța că nu vor mai îngheța de frig.

Dragilor,  bunica Elena vă așteaptă la Casa Nicolae- este mai greu începutul, dar odată ce v-ați decis să faceți pasul acesta vă garantăm că nu veți regreta. Satisfacția de a ajuta, de a fi sprijin, speranța, lumină în viața cuiva este inegalabilă!

Casa Nicolae este salvarea bunicilor și a părinților bolnavi și abandonați! Ne puteți sprijini în continuare să-i ajutăm!

Cum puteți face acest lucru:

  • Rezervând din calendar o masa caldă
  • Încălzind o zi Casa Nicolae
  • Firmele pot rezerva mese calde sau ne pot ajuta în baza unui contract de sponsorizare pe care îl pot descărca de pe website.

Vă mulțumim!

Sprijină Casa Nicolae sau rezervă o masă de mai jos, cumpără lemne: https://www.asociatia-happy.ro…

Facebook: https://www.facebook.com/asoci…

Vă recomandăm să citiți și:

Istorie, cultură și spiritualitate botoșăneană

comments

comments