full screen background image

Rotary Club Botoșani anunță câștigătorii burselor școlare „Prof. Dr. Constantin Manolache”

Clubul Rotary Botoșani a anunțat astăzi câștigătorii Burselor școlare „Profesor Doctor Constantin Manolache”, oferite pentru anul școlar 2022 – 2023, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani, partener in proiect.

La eveniment au fost prezenți bursierii câștigători, membri ai Rotary Club Botoșani, precum și echipa de conducere a inspectoratului școlar, în frunte cu Inspectorul Școlar General – prof. Bogdan Suruciuc, de asemenea membru al clubului botoșănean.

Astfel, Clubul Rotary Botosani a decis să acorde prin proiectul „Ajută un copil să învețe!”  – Bursa școlară „PROFESOR DOCTOR CONSTANTIN MANOLACHE“, pentru anul școlar 2022 – 2023 un număr de 5 burse, urmărind identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea talentelor, în ideea creării unei premise în lansarea acestora spre studii superioare.

În urma evaluării dosarelor aplicanților, Comisia de Acordare a Burselor a stabilit elevii câstigătorii, acestia fiind:

1.           Malanca Daniel, clasa a XII-a, Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Botoșani

2.           Sauciuc Tamara, clasa a XII-a, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani

3.           Șovan Eduard Ovidiu, clasa a XII-a, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani

4.           Mircescu Adrian, clasa a XI-a, Liceul de Artă „Ștefan Luchian” Botoșani

5.           Kohuț Sabina Maria, clasa a XI-a, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani

Valoare unei burse este de 6.000,00 lei/an și s-au acordat conform Regulamentului, în baza unui concurs de dosare anunțat în perioada octombrie – noiembrie 2022, dosarele de candidatură primindu-se electronic, în forma scanată, la adresa de email a Rotary Club Botoșani.

Bursele poartă numele distinsului nostru coleg, profesor doctor Constantin Manolache, personalitate cu o carieră didactică deosebită, dascăl ce a inițiat în tainele cărților generații și generații de elevi. În memoria sa, Rotary Club Botoșani a hotărât ca bursele de studiu, acordate începând cu anul școlar 2014-2015, să-i poarte numele, în semn de prețuire, de respect dar și ca model de urmat pentru generațiile următoare.

Rotary Club Botoșani mulțumește sponsorilor și partenerilor programului bursier care au înțeles că prin generozitatea lor pot sprijini viitorul tinerilor al căror obiectiv este excelența: Grupul de Firme FORMENS, LUCIFARM, Grupul  de distributie ETA, ArtechWine, B.A.D., Fan Courier, Asicons, Dioconstruct, BigConf, Afil – Audit Financiar, POEM, Fan Curier, Hidroplasto, Stas Mobila, Prodalcom, Ice Computers, Maxim Special Construct, Dovani, Meridian Instalatii, FIXESTIMA, Ovisim, Pirania, Elsaco, DOMA Botosani, DOMA Hibrid, Diasos Distribution, Totex, Velvet Queen Atelier, Microbuzul, Madotex, FLORARIA Casa Izza, Electroconstructia ELCO, Tehnoconstruct, Salon Helen’s, Ramonique Beauty Academy, Fit&FUN Gym Botosani, DIMI stationery&print, Popasul Cucorani și Agentia de Publicitate Boardmedia.

Clubul Rotary – Botoșani, organizație non-guvernamentală și non-profit, grup de voluntari din comunitatea locală, lideri și conducători din diverse firme private sau publice, profesioniști de elită în domeniul lor de activitate, are ca principiu /obiectiv susținerea performanței și a excelenței, prin implicarea în proiecte sociale, culturale, sportive si educaționale, sub sloganul „A servi mai presus de sine însuși”.

Vă recomandăm să citiți și:

PSD Botoșani asaltat de cete de colindători

comments

comments