full screen background image

Trei copii fără casă, vizitați de Moș Crăciun în uniformă

Gesturile mici fac, de cele mai multe ori, diferența. Mai ales atunci când vorbim de oameni loviți de soartă care privesc viitorul cu ochii în lacrimi. Doar un sprijin, uneori neașteptat, le poate reda speranța în suflet.

La începutul acestei luni, o mamă și trei copii din Știubieni au rămas fără acoperiș deasupra capului, după ce casa unde locuiau cu chirie a fost mistuită de flăcări.

De atunci, salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Săveni, care au intervenit pentru stingerea incendiului, s-au gândit mereu la ei și și-au propus să le dea o mână de ajutor, cum de altfel au mai făcut și cu alte familii nevoiașe din comunitatea în care trăiesc.

Astăzi, pompierii s-au întors la Știubieni

I-au găsit pe Alberto, Matias, Roberta și mama lor într-o casă oferită de o femeie cu suflet mare din comună.

Darurile cumpărate de pompieri au fost primite cu emoție și lacrimi de mulțumire, mai ales că nu se așteptau să aibă parte de un Crăciun fericit și erau siguri că moșul îi va ocoli anul acesta. Acum, aveau alte griji și multe nevoi…

Dar pompierii au reușit să le readucă zâmbetul pe buze și speranța în priviri.

O îmbrățișare de rămas bun și un “mulțumesc” spus din suflet ne-a înseninat și nouă ziua și ne-a reamintit că totul este posibil dacă ai aproape oamenii potriviți.

 

Vă recomandăm să citiți și:

Primăria Botoșani a semnat un nou contract de finanțare

comments

comments