full screen background image

În ajun de Moș Nicolae, Gașca Zurli lansează un nou cântec de Crăciun – ,,Colindăm”

În ajun de Moș Nicolae, cea mai iubită trupă pentru copii lansează un nou cântec de Crăciun – ,,Colindăm”.

Este cea mai frumoasă perioadă din an, când în fiecare zi așteptăm cu mic, cu mare surprize de la Moș Nicolae, de la Moș Crăciun. Cadoul Găștii Zurli pentru cei mici și mari este un colind special. ,,Colindăm” e colindul bucurie! Transmite culoare și veselie.

,,Am pregătit câteva cântece noi în această iarnă și suntem fericiți că de Moș Nicolae să vi-l facem cadou pe primul . ,,Colindăm” se vrea o bucurie de cântec pe care să-l învețe ușor și copiii și oamenii mari și să aducă un spirit vesel în casele românilor“, declară Mirela Retegan, fondatoarea Găștii Zurli.

Videoclipul colindului este filmat în zi de mare sărbătoare, pe  1 Decembrie, în Complexul Muzeal Bistrița Năsăud, un loc aparte pentru fondatoarea trupei.

La filmările videoclipului, Fetița Zurli a purtat costumul popular pe care Mirela Retegan îl purta în urmă cu 40 de ani.

,,În copilăria mea comparam mereu filmările cu copiii italieni foarte energici și copiii români așezați în poziție de ,,drepți “ interpretând cântece triste. Astăzi între copiii românilor și copiii italieni nu mai e nicio diferență. Copilărie = bucurie pentru toată lumea. Iar ,,colindăm” e perfect să exersăm bucuria toată luna Decembrie!”, a mai adăugat Mirela Retegan, mămica Găștii Zurli.

E plin de culoare, iar versurile lui ne apropie mai mult de magia sărbătorilor de iarnă!

Versurile îi îndeamnă atât pe copii, cât și pe părinți să fie mai buni, generoși și veseli. Oricând, nu doar de sărbători!

Regia clipului este semnată de Marius Aștilean, versurile ce poartă semnătura Mirelei Retegan, iar muzica este compusă de Mihai Alexandru.

Puteți asculta cântecul pe canalul de YouTube al Găștii Zurli, acolo unde cei mici pot să vadă și videoclipul plin de viață și veselie.

 

 

Despre Gașca Zurli

Gașca Zurli este cea mai îndrăgită trupă pentru copii, din România. Spectacolele și proiectele pe care le derulează au scop educative, promovând ideea de educație prin joc și joacă. Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, iar succesul de care se bucură se datorează faptului că Mirela, prin spectacolele create, a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei. A reușit, astfel, să ajungă la inimile copiilor și părinților din România, dar și a românilor din diaspora.

Personajele creionate cu atenție și pasiune de Mirela Retegan, fondatoarea brandului Zurli, sunt iubite de toți copiii, fiecare personaj având câte o caracteristică aparte. Spectacolele pe care Gașca Zurli le produce sunt construite având în vedere valorile pe care le promovează: prietenia, empatia, generozitatea, altruismul, corectitudinea.

Cu aproape 2 milioane de abonați pe YouTube și 300.000 pe facebook, povestea Găștii Zurli crește în fiecare zi, cu fiecare spectacol jucat, cu fiecare zâmbet pus cu grijă și iubire pe fețele micuților spectatori și pe al Părinților.

Gașca Zurli deține un record la bilete vândute – în medie 55.000 de spectatori pe un turneu. A ajuns în peste 50 de oraşe din România, UK, Ungaria, Franta, Belgia, Italia, Republica Moldova, Danemarca, Germania, Austria, Suedia. Record de săli sold-out în România şi străinătate. Hit-ul AM O CĂSUŢĂ MICĂ le aparţine, iar cântecele Zurli au sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Lumea din spectacolele Gașca Zurli este o magică, plină de bucurii și zâmbete, în care valorile umane care stau la baza creșterii și dezvoltării copiilor se regăsesc în orice cântec, spectacol și poveste.

Vă recomandăm să citiți și:

Iași, oraşul cu cei mai mulţi tineri din ţară

comments

comments