full screen background image

PENTRU LOCALNICI – Distribuim poveștile voastre de succes

Campania care adună poveștile de succes ale antreprenorilor locali, din regiunea NORD-EST, a ajuns deja la cea de-a IV-a ediție!

Revista își propune să reunească eforturile unor oameni cu potențialul de a manageria echipe, de a negocia contracte avantajoase și de a le comprima, sub egida comunității locale, în plină dezvoltare. ”Individualismul nu înseamnă putere, înseamnă lipsa încrederii în parteneri, înseamnă că încă nu avem maturitatea de a înțelege că doar unindu-ne devenim mai puternici”, menționează Petre Gherman, inițiatorul proiectului.

Astfel, publicația marșează pe promovarea afacerilor care fie au prins avânt și constituie deja un punct de reper pe piața regională, fie sunt proaspăt fondate, însă vin cu o abordare nouă, mai fresh. Dincolo de profit, proiectul este expresia pasiunii transformate în business sau, cel puțin, acesta este mesajul pe care ni-l transmite Monica Prisăcaru, fondatoarea VIVA FM:

”E un proiect necesar, în care am investit peste 150 mii de euro în promovare. Practic, este esența muncii fiecăruia dintre noi, să fim cunoscuți în comunitățile locale pentru ce facem noi mai bine. Acesta este motivul pentru care invitația noastră rămâne deschisă oricui vrea să sprijine acest proiect.”

Cu un tiraj de 3000 de exemplare, revista se bucură de o acoperire generoasă în 4 județe și 8 orașe. ”Este foarte important să înțelegem că doar împreună putem să dezvoltăm comunitatea din care facem parte. Chiar dacă nu pare, realitatea este că peste 90% din timpul nostru îl petrecem pe o rază de cca. 10 km pătrați (casă, serviciu, școală, shopping, parc…). De noi depinde dacă acest timp va fi petrecut într-un mediu comunitar sănătos, susținut de o economie locală prosperă.” – Ciprian Crețu, managing partner VIVA FM.

Descoperă produsele, serviciile și poveștile antreprenorilor locali! Accesează link-ul aici: https://www.pentrulocalnici.ro/

 

Proiect inițiat de VIVAFM

 

comments

comments