full screen background image

Bursa locurilor de muncă pentru refugiaţii din Ucraina

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava, în parteneriat și la solicitarea Centrul de Urgente Sociale Suceava al Institutului pentru Parteneriat Social Bucovina, organizează vineri, 11 noiembrie 2022, incepând cu ora 10, BURSA SPECIALIZATA PENTRU REFUGIATI DIN UCRAINA, la sediul solicitantului din str. Zamcei nr. 17 (în zona Lidl Zamca).

Partenerul AJOFM a selectat 33 de persoane refugiate, motivate să găsească un loc de muncă în sfera lor de competențe, dar și să învețe noi meserii, pentru a-și crește copiii în România.

Persoanele selectate au studii superioare în economie, inginerie, imobiliare, educație, medicină și calificări în domeniile cosmetică, vânzări, design, brutar, programator.

Alături de acestea, vor fi prezenți refugiați cu diferite calificări, înregistrați în evidenta AJOFM Suceava.

Până astăzi, au anunțat participarea 7 angajatori suceveni, ce oferă locuri vacante în confecții, vânzări, întreținere și reparare autovehicule, sănătate. Bursa este deschisă pentru orice persoană care caută un loc de muncă.

“Angajatorii interesați în recrutare de personal vor trimite formularul de înregistrare, postat pe paginile oficiale ale agenției, la email suceava@anofm.gov.ro sau ne pot contacta la telefon 0786290204, 0230523279, pentru a înregistra participarea la bursă.”, a precizat directorul executiv al AJOFM Suceava, Constantin Balauseac.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2022/11/09/usv-va-finaliza-modernizarea-caminului-de-la-colegiul-tehnic-alimentar/

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza