full screen background image

Termen prelungit pentru aspiranții burselor “Prof. dr. Constantin Manolache”

Rotary Club Botoșani prelungește termenul de depunere a dosarelor în cadrul celei de-a noua ediții a programului de burse școlare „Prof. dr. Constantin Manolache” până la data de 21 noiembrie 2022.
Proiectul bursier “Ajută un copil să învețe!” inițiat acum 9 ani de către Rotary Club Botoșani și susținut în continuare de sponsori și parteneri, a creat posibilitatea acordării pentru anul școlar 2022-2023, a unui număr de minim 4 burse școlare “PROFESOR DOCTOR CONSTANTIN MANOLACHE“, în scopul sprijinirii elevilor din ciclul preuniversitar, de la unitățile școlare ale județului Botoșani.

Este considerat eligibil pentru a aplica la BURSA ȘCOLARĂ ROTARY orice elev care urmează cursurile la învățământul de zi, în unitățile de învățământ din județul Botoșani, și care:

– este elev intr-o unitate de invatamant liceal din judetul Botosani si are domiciliul în judetul Botosani,

– s-a remarcat la olimpiada/concurs – faza nationala in ultimii doi ani scolari .

– are media generala a anului de studiu anterior peste 8,50.

– nu beneficiaza de alte burse cu surse din mediul privat

Dupa prima sesiune de depunere a dosarelor candidatilor (14-31 octombrie 2022), comitetul de acordare a burselor a decis prelungirea perioadei de depunere, pana la data de 21 noiembrie 2022, electronic, in forma scanata, la adresa de email a Rotary Club Botosani: office@rotarybotosani.ro. Dosarele depuse in perioada 14-31 octombrie 2022 au fost luate in considerare si vor fi analizate impreuna cu cele din a doua perioada de depunere.

Atribuirea burselor de studii se va face în urma unui proces de evaluare a candidaților înscriși, lista bursierilor câstigători urmând a fi publicată in intervalul 5-10 decembrie 2022.

Regulamentul programului, criteriile de eligibilitate și conținutul dosarului de candidatură pot fi accesate pe pagina de facebook a clubului: www.facebook.com/RotaryBotosani

Valoarea unei burse este de 6.000 lei/an și se va acorda conform Regulamentului, în baza unui concurs de dosare, urmărind identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea talentelor, în ideea creării unor premise pentru lansarea lor spre studii superioare.
Atribuirea burselor de studii se va face în urma unui proces de evaluare a candidaților înscriși, lista bursierilor câștigători urmând a fi publicată în intervalul 5-10 decembrie 2022.

Vă recomandăm să citiți și:

Marinarii militari promovează cariera militară în județul Botoșani

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza