full screen background image

​Noi fonduri accesate de Primăria Botoșani prin PNRR

Primăria Municipiului Botoșani a depus, luni, noi proiecte privind renovarea energetică a 10 obiective, pe Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – componenta „Valul Renovării”, cererile de finanțare însumând 12,8 milioane de euro (63,6 milioane de lei).
Au fost incluse ​6 ​clădiri publice (Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sf. Gheorghe”, Școala Gimnazială nr. 2, Școala Gimnazială nr. 11, Școala Gimnazială nr. 8 „Elena Rareș”, Sala de Sport din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 8 „Elena Rareș”, Grădinița cu Program Prelungit nr. 15) și clădiri ​4 clădiri ​rezidențiale (Tudor Vladimirescu 11, Calea Națională 89, Calea Națională 55, Calea Națională 79).
Primăria Municipiului Botoșani a mai accesat proiecte pe componenta „Valul Renovării” pentru 9 clădiri publice, în valoare totală de 17,7 milioane de euro chiar la deschiderea apelului, respectiv renovarea energetică a 5 blocuri de locuințe, de 4 milioane de euro.
Acestea nu sunt însă singurele proiecte accesate pe PNRR. ​ Alte proiecte depuse vizează​ achiziția de autobuze electrice și stații de încărcare, amenajarea de stații inteligente pentru autobuze, piste de biciclete și locuințe pentru tineri provenind din grupuri/comunități vulnerabile 12,5 milioane euro ​și construirea a 200 de insule ecologice digitalizate în valoare de ​3,8 milioane euro​.​

Vă recomandăm să citiți și:

comments

comments