full screen background image

Meci de titlu mondial la Botoșani: Colosseum Tournament

Botoșaniul va găzdui a 36- a ediție a Colosseum Tournament,  un eveniment care reunește cei mai buni luptători din România, dar și din întreaga lume.

Gala de kickboxing este organizată de promotorul Georgescu Gabriel cu sprijinul Primăriei Botoșani. și va avea loc în data de 21 octombrie 2022 la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”.

Primarul Cosmin Andrei:

Botoșaniul este pentru prima dată în fața unui meci de titlu mondial, unde Alexandru Amariței își va apăra centura de campion în fața luptătorului de kickboxing Ștefan Orzac, considerat de promotor, numărul doi la categoria 77 de kg. Alături de aceștia, vor mai evolua și alți luptători.

Meciurile vor fi transmise live în 80 de țări de pe 4 continente, iar în România pe Digi Sport, de unde transmisia va fi preluat și de Ungaria.

Georgescu Gabriel:

Gala va fi animată de vedeta hip-hopului românesc, artistul Puya.

Biletele au fost puse la dispoziția cluburilor de arte marțiale din zonă, vor fi disponibile la casa de bilete a Sălii Polivalente „Elisabeta Lipă” în ziua galei, dar și pe internet pe site-ul www.entertix.ro. Prețul acestora este de 50 lei la tribună, cele VIP fiind deja epuizate.

Vă recomandăm să citiți și:

Percheziții domiciliare în municipiul Botoșani

comments

comments