full screen background image

Peste 2.900 de noi studenți la USV

Sesiunea de admitere iulie 2022 a demonstrat din nou atât popularitatea de care se bucură Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava în rândul tinerilor absolvenți de liceu, cât și atractivitatea ofertei sale educaționale.

Programele oferite în această sesiune de admitere au atras peste 2900 de noi studenți la programele de licență învățământ cu frecvență și la distanță, la cele de masterat și la programele de conversie profesională.

Pe niveluri de studii, peste 1.900 dintre candidații români înscriși au confirmat locul la unul dintre programele de studiu de licență (învățământ cu frecvență, învățământ la distanță, conversie profesională) și peste 600 la masterat.

La fel ca în anii precedenți, acestora li se adaugă cei aproximativ 400 de etnici români de pretutindeni și cetățeni străini.

Rezultatele finale au fost afișate pe 28 iulie.

Pentru locurile care au rămas disponibile după încheierea perioadei de înmatriculare, se va organiza o a doua sesiune de admitere în luna septembrie, după următorul calendar:
– Înscriere și interviu: 5-12 septembrie (fără zilele de sâmbătă și duminică) pentru specializările unde nu există probe, 5-9 septembrie, pentru specializările unde există probe;
– Probe: 12 septembrie;
– Afişare rezultate: 13 septembrie;
– Depunere contestaţii: 14 septembrie, orele 8.00-12.00;
– Afişare rezultate după contestaţii: 14 septembrie;
– Înmatriculări/Confirmare loc (confirmarea locului prin depunerea actelor în original inclusiv pentru români de pretutindeni): 14 – 19 septembrie;
– Afişare rezultate finale: 20 septembrie.

Toate informațiile referitoare la noua sesiune de admitere vor fi publicate pe site-ul admitere.usv.ro.

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2022/07/19/usv-va-organiza-o-noua-sesiune-de-admitere-in-septembrie/

comments

comments